Dobro došli na stranicu za razvoj karijere unutar Instituta koja je posvećena svim mladim i talentovanim pojedincima koji posjeduju želju da postanu budući pro-liberalni lideri i mislioci u Evropi.

Da bismo stvorili međunarodno prepoznatu mrežu pro-liberalnih istraživača i mislioca, težimo ka saradnji sa najsjajnim mladim umovima. Time osnažujemo njihov razvoj u buduće lidere njihovih zajednica. U potrazi smo za posvećenim, slobodnoumnim i ambicioznim pojedincima čiji pogledi sežu iza horizonta.

Prilike za radni angažman

Članovima svoje mreže ili pojedincima koji bi mogli da doprinesu razvoju prvog evropskog istraživačkog pro-liberalnog centra u Crnoj Gori, Luča Institut nudi privremeno ili stalno zaposlenje.

Prilike za jednokratni angažman

Prilike za jednokratne poslove su dostupne svim posjetiocima portala. Povremeno zbog velikog broja istraživačkih aktivnosti i projekata, Institut će promovisati jednokratne poslove za talentovane pojedince, a oni koji ponude najbolja rješenja biće plaćeni.

Stažiranje

Prilike za stažiranje su otvorene tokom cijele godine za sve srednjoškolce, studente i mlade preduzetnike koji su zainteresovani da postanu zagovornici slobodnog, odgovornog i prosperitetnog društva.

Najnovije prilike

Switch The Language

  Dear Visitor,

  We, at The Lucha Institute, are constantly working to upgrade our platform. In few days we will add a lot of new features and more information regarding our organisation. New platform will be consisted of many additional features that will help you to follow our work more easily. In case you need additional information regarding our new platform please do not hesitate to reach us.

  Luča Institut cijeni sve doprinose i napore uložene od strane pojedinaca i kompanija u dalji razvoj našeg Istraživačkog centra. Sve donacije će biti usmjerene ka Fondu za razvoj mladih istraživača, jer vjerujemo da će to biti od velikog značaja za buduće generacije slobodnoumnih mislilaca.

  ADRESA

  Radoja Dakića 30/A, Lamela 2-9, III Sprat, Stan br. 19

  TELEFON

  +382 (20) 330 905

  EMAIL

  info@luchainstitute.org

  Cart